Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ 14.000 ΕΥΡΩ - ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Ποια είναι τα ακίνητα στη Θεσσαλονίκη για τα οποία μπαίνει ηλεκτρονικό πωλητήριο - Πού βρίσκονται, σε τι τιμές πωλούνται.

Στον αέρα βρίσκονται πλέον οι ανοικτοί διαγωνισμοί που διενεργεί η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) για έξι νέα ακίνητα στη Θεσσαλονίκη, με τιμές πώλησης που ξεκινούν από 14.000 ευρώ. Πρόκειται για μικρά και μεσαίου μεγέθους ακίνητα στη Θεσσαλονίκη που έβγαλε προ λίγων ημερών στην αγορά η ΕΤΑΔ ΑΕ μέσω ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών με εργαλείο τη διαδικτυακή της πλατφόρμα (www.e-publicrealestate.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η 18η Φεβρουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι.

Όπως είχε γράψει η Voria.gr επρόκειτο να βγουν προς πώληση τέσσερα διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένα διαμέρισμα στη Χαριλάου και ένα κατάστημα επίσης στην καρδιά της πόλης με τις τιμές πώλησης και τους όρους των διαγωνισμών, ωστόσο να γίνονται γνωστοί προ λίγων ημερών.

 Κασσάνδρου 74

 

 

 

Είναι χαρακτηριστικό πως οι τιμές των εν λόγω ακινήτων είναι δελεαστικές, και αυτό γιατί οι διαγωνισμοί που η τιμή εκκίνησης τους διαμορφώνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, συγκεντρώνουν
έντονο ενδιαφέρον. Ωστόσο, στην πορεία δεν αποκλείεται να αυξηθεί σημαντικά καθώς σε έναν διαγωνισμό το ποσό πώλησης μπορεί να αναπροσαρμοστεί προς τα επάνω.

 

 

Ποια είναι τα ακίνητα που πωλούνται

  • Αντί του ποσού των 14.000 ευρώ πωλείται διαμέρισμα 2ου ορόφου σε πολυκατοικία, σε μέτρια κατάσταση, στη Στρατηγού Δουμπιώτη 25 (κεντρική φωτογραφία), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκτείνεται σε 21 τμ και είναι ελεύθερο.
  • Σε 54.000 ευρώ αποτιμάται η τιμή πώλησης διαμερίσματος 5ου ορόφου στην Χαραλάμπους Κυπρίου 6, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Το διαμέρισμα είναι 55 τμ, σε πολυώροφη οικοδομή, μέτριας κατάστασης, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του ακινήτου. Σήμερα η κατοικία είναι μισθωμένη
  • Στα 61.000 ευρώ ορίζεται η τιμή εκκίνησης για την πώληση διαμερίσματος 3ου ορόφου, σε πολυώροφο κτήριο στην οδό Κασσάνδρου 74. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης. Το ακίνητο είναι 69 τμ, διαθέτει δύο δωμάτια και είναι ελεύθερο.
  • Προς 70.000 ευρώ πωλείται διαμέρισμα 83 τμ, 4ου ορόφου σε πολυώροφη οικοδομή στην οδό 25ης Μαρτίου 29, στην περιοχή της Χαριλάου. Το διαμέρισμα όπως αναφέρεται στην περιγραφή του ακινήτου είναι τριών δωματίων, ελεύθερο και μέτριας κατάστασης.
  • Αντί 75.000 ευρώ πωλείται διαμέρισμα 3ου ορόφου, σε πολυώροφο κτήριο στην Φιλίππου 61. Η απόσταση του από τη Ρωμαϊκή Αγορά, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του, είναι 350 μέτρων. Το διαμέρισμα είναι ελεύθερο, εκτείνεται σε 83 τμ και διαθέτει τρία δωμάτια.
  • Προς 22.000 ευρώ πωλείται ισόγειο κατάστημα, κάτω από πολυώροφο κτήριο, σε απόσταση 350 μ. από τη Ρωμαϊκή Αγορά. Βρίσκεται στην Κασσάνδρου 101, είναι 22 τμ και είναι ελεύθερο.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ