Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ: ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ

Η Κλινική Άγιος Λουκάς προχωρά σε διευκρινίσεις μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας για τα ιδιωτικά νοσοκομεία που μπαίνουν στη μάχη με την covid-19

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για τα  ιδιωτικά νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη  που μπαίνουν στη μάχη με την covid-19 για την αποσυμφόρηση του ΕΣΥ, προχώρησε η Κλινική Άγιος Λουκάς.

Η διοίκηση της κλινικής, με ανακοινωσή της διευκρινίζει ότι:

Πρώτον, η Κλινική «Άγιος Λουκάς» δεν ανήκει στη Euromedica.

Δεύτερον, ύστερα από συνεννόηση και σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, η Κλινική έχει μπει στη μάχη από τις 27 Οκτωβρίου και έχει ήδη νοσηλεύσει μέχρι σήμερα 10 ασθενείς στην Εντατική και 8 ασθενείς σε τμήμα νοσηλείας. Όλοι αυτοί οι ασθενείς μεταφέρθηκαν από κρατικά νοσοκομεία, προκειμένου να εκκενωθούν θέσεις σε αυτά για ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Η πολιτική της Κλινικής «Άγιος Λουκάς» είναι να συμβάλλει στο μέτρο των δυνάμεών της, και σε συνεργασία με τους αρμοδίους, στην αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που περνάει η χώρα μας, ώστε κατά το δυνατόν να αντιμετωπιστούν όλες οι υπάρχουσες ανάγκες.

Το γεγονός ότι η συμμετοχή της Κλινικής «Άγιος Λουκάς» στον αγώνα κατά της πανδημίας πέρασε απαρατήρητη οφείλεται ίσως στη νοοτροπία της Κλινικής να αποφεύγει οποιαδήποτε διαφημιστική προσπάθεια, ειδικά μάλιστα κάτω από τις σημερινές συνθήκες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ