Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ: ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (VID)

Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας εξαπέλυσε πυρά κατά των δημοσιογράφων στο σημερινό κήρυγμά του ενώ μάλιστα απομάκρυνε τα τηλεοπτικά συνεργεία από τον ναό.

Βολές κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ εξαπέλυσε στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος, ο οποίος τους κάλεσε να αναζητήσουν παραβάτες των μέτρων στο Ντουμπάι και τα πρωτοχρονιάτικα σόου των τηλεοπτικών σταθμών.

«Οι εισαγγελείς των ΜΜΕ να μαζέψουν από αλλού τους αιτίους για την μη τήρηση των μέτρων και όχι από την Εκκλησία που οι άνθρωποι έρχονται εν πίστη και ευλάβεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης, ο οποίος προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, απομάκρυνε τα τηλεοπτικά συνεργεία μέσα από το Μητροπολιτικό Ναό.

Σημειώνεται ότι και στην Κέρκυρα, οι ναοί λειτούργησαν κανονικά με πιστούς, τηρώντας, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και υπό τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας, ενώ ένας ιερέας στην Παλαιοκαστρίτσα τέλεσε στη θάλασσα τη ρίψη του σταυρού, παρουσία πιστών.

Πηγή: ert.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ