Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΔΕΘ

Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, θα πάει σε πρόωρες εκλογές, υποστηρίζει ο πολιτικός αναλυτής,

«Ο Μητσοτάκης πήγε στη Θεσσαλονίκη (σσ: για τη ΔΕΘ) ως πρόεδρος της ΝΔ και γύρισε ως δυνάμει πρωθυπουργός, με αυξημένο πολιτικό βάρος και αποδοχή», είπε σε συνέντευξη στην «Καθημερινή» ο πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε ό,τι αφορά την προσφυγή στις κάλπες, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα «πέρασε το σημείο της επιστροφής» και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή της. «Δεν βγαίνει από την κρίση η Ελλάδα με την κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου, που έχει αποδοχή 10% από τον ελληνικό λαό. Θα αναγκαστούν να πάνε σε πρόωρες εκλογές πολύ πριν από το τέλος της τετραετίας και προτού ομολογήσουν ότι οδηγούν την Ελλάδα στην ανάγκη και νέου μνημονίου».

Κάνοντας αναφορά στις μετρήσεις, σχολίασε ότι δείχνουν πλέον πολύ μεγάλη υπεροχή της ΝΔ. «Οι εισροές από τα άλλα κόμματα αυξάνονται», πρόσθεσε. «Μέρα με τη μέρα δημιουργείται ένα κύμα που οδηγεί σε μεγάλη πολιτική ανατροπή», ανέφερε ακόμη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ