Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΑΛΕΝΑΣ - ΙΡΙΔΑΣ: ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ

Το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν σήμερα οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούσης και Νίκος Καλογρηάς για να καταθέσουν τα νέα στοιχεία.

Συνεχίζεται σήμερα η ανάκριση για την υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, των δυο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούσης και Νίκος Καλογρηάς για να καταθέσουν για τα στοιχεία που έλαβαν υπ' όψιν τους κατά τη σύνταξη της νέας ιατροδικαστικής έκθεσης.

Η έκθεση αυτή, μαζί με άλλα στοιχεία και μαρτυρίες που τέθηκαν υπ' όψιν της Εισαγγελίας, οδήγησαν στην άσκηση νέας ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Θάνατος Μαλένας-Ίριδας: Τρεις ώρες κατέθεταν στην ανακρίτρια οι ιατροδικαστές

Χθες, τρεις ώρες παρέμειναν στο γραφείο της 35ης τακτικής ανακρίτριας Ευγενίας Τζωρτζάτου η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, οι οποίοι κλήθηκαν ως μάρτυρες στην υπόθεση θανάτου των δύο κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας, της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η Χρ. Τσάκωνα είναι εκείνη η οποία είχε συντάξει την αρχική ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της Μαλένας, χωρίς να έχει εντοπίσει ευρήματα ή άλλα στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

O Χρ. Ευτυχιάδης έχει κάνει γνωμάτευση στο πλαίσιο της νέας ιατροδικαστικής έκθεσης που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός.

Οι δύο μάρτυρες αποχώρησαν από το ανακριτικό γραφείο χωρίς να προβούν σε δηλώσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ