Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ

Νέα αναβολή πήρε η δίκη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, του τέως αθλητικού διευθυντή Λούμπος Μίχελ, και έξι ατόμων της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη

Στις 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για την ένοπλη εισβολή του στο ντέρμπι Δικεφάλων με την ΑΕΚ στην Τούμπα, τον Μάρτιο του 2018.

Έπειτα από τρεις αναβολές, η υπόθεση (που αφορά παραβάσεις του αθλητικού νόμου και κατηγορούμενοι είναι επίσης ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ) ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί σήμερα.

Ωστόσο οι δικηγόροι των κατηγορούμενων δήλωσαν κώλυμα (με την αιτιολογία ότι βρίσκονται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την εκδίκαση της υπόθεσης με την Ξάνθη) και ζήτησαν εκ νέου αναβολή.

Το αίτημά τους έγινε δεκτό από το δικαστήριο, ορίζοντας νέα δικάσιμο για την υπόθεση στις 16 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως η αθλητική δικαιοσύνη έχει επιβάλει στον Ιβάν Σαββίδη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ στον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ