Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Διοικητήριο με Καράογλου, Τζιτζικώστα και Ζέρβα. Εν αναμονή του επίσημου προγράμματος...

Από νωρίς το πρωί αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα επισκεφτεί χώρους υγείας και θα έχει σύσκεψη στο Διοικητήριο (ΥΜΑΘ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης νωρίς το πρωί θα επισκεφτεί το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ακολούθως θα μεταβεί σε δομή υγείας και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου (πιθανώς να επιθεωρήσει και τον υπαίθριο χώρο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου).

Μετά αναμένεται να επισκεφτεί άλλη μια δομή υγείας στη δυτική Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι θα συσκεφθεί στο Διοικητήριο με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Η επίσκεψη αναμένεται να είναι λιτή και ενημερωτικού χαρακτήρα, ενώ τη σημασία της έχει η συνάντηση με τους «τοπικούς άρχοντες» της Θεσσαλονίκης, μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή, περί ευθυνών τους στην εξέλιξη της πανδημίας στην πόλη.

Άγνωστο παραμένει εάν θα γίνουν δηλώσεις. Οι πληροφορίες λένε ότι θα γίνει μια δήλωση του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ δεν θα γίνουν δηλώσεις μετά τη σύσκεψη στο Διοικητήριο, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι βέβαιο.

Η σχετική επίσημη ανακοίνωση αναμένεται το απόγευμα σήμερα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ