Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ

Μετά τον τέλος της συνεργασίας τους με τον Μακεδόνα τεχνικό, οι Αρκάδες εξετάζουν λύσεις από την Ισπανία για την αντικατάστασή του.

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και επίσημα ο Γιώργος Παράσχος.

Μετά τον τέλος της συνεργασίας τους με τον Μακεδόνα τεχνικό, οι Αρκάδες εξετάζουν λύσεις από την Ισπανία για την αντικατάστασή του.

Αναλυτικά, η πελοποννησιακή ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή», με τον έμπειρο κόουτς να δηλώνει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι πάντα υψηλοί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ