Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 6.196 «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Ο Γρηγόρης Τάσιος ξεκαθαρίζει ότι θα τιμήσει με κάθε τρόπο την ψήφο όλων αυτών των ανθρώπων που τον εμπιστεύτηκαν στις εκλογές.

Όσους στήριξαν την προσπάθειά του στις εθνικές εκλογές ευχαρίστησε ο Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος έλαβε 6.196 ψήφους στον νομό Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, θα τιμήσει με κάθε τρόπο την ψήφο όλων αυτών των ανθρώπων που τον εμπιστεύτηκαν.

Ο κ. Τάσιος συγχαίρει όλους τους συνυποψηφίους που εξελέγησαν τον Γιώργο Βαγιωνά από τη ΝΔ, την Κυριακή Μάλαμα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Απόστολο Πάνα από το ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«6.196 ‘’ευχαριστώ’’ για τη στήριξη που γενναιόδωρα μου προσφέρατε. Τη στήριξη σε μια καθαρή προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε πριν από μόλις 19 ημέρες και γιγαντώθηκε χθες, με μόνο ‘’όπλο’’ την πίστη του κόσμου στο πρόσωπό μου. Δεν ξεχνώ.

Η επόμενη μέρα με βρίσκει δυνατό και αισιόδοξο. Υπόσχομαι να τιμήσω με κάθε τρόπο την ψήφο όλων αυτών των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να κάνω αυτό το πρώτο, σημαντικό βήμα στον πολιτικό στίβο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει μετέωρο.

Με την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη ξημερώνει μια φωτεινή μέρα για τον τόπο και ανοίγει ο δρόμος για την επάνοδο της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά. Μαζί θα εργαστούμε για να πετύχουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτεί για τη Χαλκιδική μας και την Ελλάδα μας. Θα είμαι εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, αλλά και τους συνεργάτες μου που στάθηκαν στο πλάι μου σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Και τέλος να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου στη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα τον Γιώργο Βαγιωνά για την επανεκλογή  του, όπως και τους άλλους δύο βουλευτές που εξελέγησαν, την Κυριακή Μάλαμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Απόστολο Πάνα με το ΚΙΝΑΛ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ