Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΤΑΝΤΙΤΣ: ΔΥΝΑΜΗ Η ΤΟΥΜΠΑ, ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ (VID)

«Ο προπονητής επιλέγει τη θέση που θα παίξει ο καθένας. Εμείς, κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, και να μην επηρεαστούμε», είπε ο αρχηγός του Άγιαξ.

Στις δυσκολίες που μπορεί να βάλει στον Άγιαξ η δυναμική της Τούμπας στάθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Ντούσαν Τάντιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος άσος και αρχηγός του «Αίαντα»:

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Είναι δύσκολο, το ξέρουμε, είναι μία πολύ δυνατή έδρα, και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους νέους παίκτες. Εμείς, κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, και να μην επηρεαστούμε».

Για την αλλαγή θέσης: «Ο προπονητής επιλέγει την θέση που θα παίξει ο καθένας. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο όπου και αν με βάλει ο προπονητής, όπως και όλοι οι παίκτες».

Για τις μετεγγραφές και την αποχώρηση του Λάσε Σένε: «Η αλήθεια είναι ότι έφυγαν καλοί και έμπειροι παίκτες, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι νέοι θα πρέπει να διεκδικήσουν αυτές τις θέσεις και να αναλάβουν τους ρόλους τους».

Για το τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ, και αν μίλησε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Ξέρω πολύ καλα τον Πρίγιοβιτς, αλλά και άλλους παίκτες, όπως τον Ίβιτς και τον Βούκιτς, αλλά με τον Πρίγιοβιτς μιλήσαμε, και μου είπε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, και έχει πολύ δυνατή έδρα, και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά».

Για το πώς νιώθει που είναι αρχηγός: «Eίναι σίγουρα πολύ ωραίο, αλλά δεν είναι το παν. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να φορέσουν το περιβραχιόνιο. Εμείς, προσπαθούμε να βάλουμε τα δυνατά μας στον αγωνιστικό χώρο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ