Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
x

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΥΛΟ

Το ζευγάρι έζησε μια απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς κανένα ξενοδοχείο δεν δέχτηκε να τους φιλοξενήσει επειδή είχαν μαζί τους το κατοικίδιό τους.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που ήθελε να ταξιδέψει για Κρήτη μαζί με τον σκύλο του.

Το ζευγάρι έζησε μια απίστευτη περιπέτεια, καθώς κανένα ξενοδοχείο δεν δέχτηκε να τους φιλοξενήσει επειδή είχαν μαζί τους το κατοικίδιό τους.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν στο OPEN, έφτασαν στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα με το τρένο μαζί με τον σκύλο τους, τον Φορ, προκειμένου να πάρουν το καράβι για Κρήτη σήμερα, σάββατο, το βράδυ. Άρχισαν να αναζητούν ξενοδοχείο αλλά όταν τους πληροφορούσαν πως έχουν μαζί τους το σκύλο τους, τους έλεγαν ότι δεν δέχονται κατοικίδια.

«Δεν μας δέχονταν σε κανένα ξενοδοχείο, λόγω του σκύλου»

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε πέντε ή έξι ξενοδοχεία. Δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη», είπε ο ιδιοκτήτης του σκύλου μιλώντας στο OPEN.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένο και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε η σύζυγός του με την εξάντληση να είναι εμφανής στο πρόσωπο της.Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ