Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τα ΒορΟινά θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 10/12 πό τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων έρχονται τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki.

Η δημοφιλής οινική εκδήλωση στην Ελλάδα «Τα ΒορΟινά» στολίζεται με τα χρώματα των Χριστουγέννων και προσκαλεί τον κόσμο σε μία ανεπανάληπτη γευσιγνωσία αποκλειστικά με εκλεκτά, σπάνια και ιδιαίτερα κρασιά, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, από τα οινοποιεία-μέλη της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Η εκδήλωση «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» πραγματοποιείται φέτος για 3η συνεχή χρονιά ενώ κατ’ ομολογία του κοινού, αλλά και των οινοπαραγωγών, αποτελεί την πιο ξεχωριστή οινική εκδήλωση στην Ελλάδα.

Το κάθε τραπέζι οινοπαραγωγού μεταμορφώνεται σε ένα μικρό σεμινάριο οινογνωσίας και γευσιγνωσίας με ετικέτες που δεν κυκλοφορούν στην αγορά ή που πρωτοεμφανίζονται, πειραματικές ή παλαιωμένες, σε διαφορετικά μεγάλα μεγέθη φιαλών, ακόμη και με ετικέτες που ίσως δεν θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσετε.

Επιπλέον, σε αρκετά τραπέζια θα υπάρχουν μικρές κάθετες γευστικές δοκιμές από διαφορετικές σοδειές.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «8ου Thessaloniki Food Festival», με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr.

Είσοδος 10€.

Όλο το ποσό των εσόδων από τα εισιτήρια, θα προσφερθεί στον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο « ΤΟ ΑΝΘΟΣ», με έδρα τη Δουραχάνη Ιωαννίνων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ