Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
x

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η ζήτηση ήταν τεράστια με εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις για τα μόλις 21.000 εισιτήρια που δικαιούνταν η BVB, αναφέρει το κλαμπ του γερμανικού συλλόγου

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα μέλη του αναφορικά με το τι θα ισχύσει για τα εισιτήρια του τελικού του κυπέλλου Γερμανίας εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξέδωσε το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση των Ελλήνων υποστηρικτών της Μπορούσια αναφέρει:

«To Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club εξασφάλισε τρία 3 εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου του Βερολίνου κόντρα στην Eintracht Frankfurt. Η ζήτηση ήταν και πάλι τεράστια με εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις για τα μόλις 21.000 εισιτήρια που δικαιούνταν η BVB.

Όπως καταλαβαίνετε η ζήτηση που ήδη υπάρχει από τα μέλη του κλαμπ μας για αυτά τα μαγικά χαρτάκια είναι επίσης μεγάλη. Για αυτό δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε κάποιο μη μέλος που θα επιθυμούσε τώρα να εγγραφεί στο κλαμπ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Borussia Dortmund θα δώσει το παρόν και σε άλλους τελικούς και σε πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο εγγύς μέλλον, γι’ αυτό όποιος επιθυμεί να βρεθεί κάποια στιγμή στο πλευρό της BVB, έχει ένα και μόνο σημαντικό βήμα να υλοποιήσει:

Να γίνει μέλος στην ελληνική οικογένεια της Borussia Dortmund! –> dortmund.gr/members/».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ