Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021
x

SUPER LEAGUE: ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΣΑΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Η Λίγκα ζητά μείωση συμβολαίων κατά 25% ακόμη κι αν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα και αντίστοιχα μείωση 33% αν δεν ολοκληρωθεί τελικά η σεζόν.

Σήμερα στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η νέα τηλεδιάσκεψη των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των 14 ομάδων της Super League, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου η πρόταση περικοπών των εφετινών συμβολαίων, (λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού), που κατέθεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο προς το σωματείο των ποδοσφαιριστών, το working group της Super League.

Η Λίγκα ζητάει από τους παίκτες να μειώσουν κατά 25% τα εφετινά τους συμβόλαια ακόμη κι αν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα και αντίστοιχα να υπάρξει ψαλίδι 33% εάν δεν ολοκληρωθεί τελικά η σεζόν.

Την περασμένη Δευτέρα στην πρώτη τηλεδιάσκεψη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με τους 14 κάπτενς, η οποία κράτησε περίπου δυόμισι ώρες, δεν πάρθηκε απόφαση, διότι οι αρχηγοί ζήτησαν χρόνο 2-3 ημερών για να ενημερώσουν τους συμπαίκτες τους σε κάθε ομάδα.

Όλα δείχνουν πάντως, πως η πρόταση της Λίγκας δεν θα γίνει αποδεκτή από τους αρχηγούς και τον ΠΣΑΠ (υπάρχει ξεκάθαρα αρνητικό κλίμα από όλους τους ποδοσφαιριστές) κι από αύριο, οι δύο πλευρές θα μπουν σε επαναδιαπραγμάτευση. Από εκεί και πέρα, στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής, αναμένεται να γίνει εκ νέου συζήτηση για το πρωτόκολλο υγιεινής, σε περίπτωση που συμφωνηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ