Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
x

«SUPER 3»: ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΑΡΗΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΔΙΠΛΑΡΑ!

Ο «κιτρινόμαυρος» σύνδεσμος καλεί το συγκρότημα του Μίκαελ Ένινγκ να τα δώσει όλα ώστε να κερδίσει απόψε τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το έναυσμα στους ποδοσφαιριστές του Άρη ώστε να κερδίσουν μετά από πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό στην έδρα του έδωσε ο «Super 3» ενόψει της αποψινής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κιτρινόμαυρος» σύνδεσμος:

«20 χρόνια χωρίς τεσσάρα στους άλλους ήταν πολλά. Το κάνατε και γουστάραμε, όπως γενικά γουστάρουμε το ότι έχει κάποιο καιρό τώρα που παίζετε ψυχωμένα, σαν ΑΔΕΡΦΙΑ, σαν ΑΡΗΣ.

18 Γενάρηδες μετά από εκείνη τη διπλάρα, όπως σε τόσα άλλα ματς που αξίζαμε τη νίκη και μας τη στέρησαν, θυμίστε μας πως είναι να τους κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο τους, παίζοντας με ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Αυτούς που ήταν χαλίφηδες πριν τους σημερινούς στερώντας μας πολλά και πολεμώντας μας άγρια τότε που οι δυο τους τα είχαν καλά, αντάλλαζαν κύπελλα και παίκτες, βουλευτικές βοήθειες και κρατικές χρηματοδοτήσεις.

Μην παίξετε γιατί πρέπει να αποδείξετε κάτι στους πληρωμένους προπαγανδιστές μίας ομάδας που αναζητάει τον ιδιοκτήτη της και ο οποίος τη διάλεξε γιατί έχει τους πιο μπούφους οπαδούς που χάφτουν ότι τους λένε αυτοί που τους χαρτζιλικώνουν. Αυτούς να τους γράψετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Παίξτε για αυτούς που λείπουν από τη φωτογραφία από το ΟΑΚΑ σε μία από τις πιο ΜΑΓΚΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ που έχουν γίνει, παίξτε όμως και για αυτούς που ζουν ακόμα και το παλεύουν και θέλουν να τους κάνετε ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Παίξτε για μας, για να μας φτιάξετε ακόμα παραπάνω, παίξτε για τους εαυτούς σας για να δείξετε πως φέτος τους έχουμε όλους μέσα-έξω και ότι πόντο χάσαμε είναι από δικά μας λάθη.

ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΑΡΗΣ, ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΔΙΠΛΑΡΑ!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ