Τετάρτη 19 Μαΐου 2021
x

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ-ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΑΤΡΙΚΑ

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε επαναπροσέγγιση του Δικεφάλου του Βορρά με τον Βραζιλιάνο άσο, ωστόσο δεν κατέληξαν σε νέα συμφωνία.

Από τον ΠΑΟΚ, στον Παναθηναϊκό, δείχνει πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαουρίσιο.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος αγωνιζόταν στον Δικέφαλο από το 2017, ωστόσο το συμβόλαιό του που ολοκηρωνόταν φέτος, δεν ανανεώθηκε κι έτσι ήταν ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πληροφοριες ανέφεραν πως τις τελευταίες μέρες υπήρξε επαναπροσέγγιση του Δικεφάλου του Βορρά με τον Βραζιλιάνο άσο, ωστόσο δεν κατέληξαν σε νέα συμφωνία.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός, που αναζητά ενίσχυση στο κέντρο, χτύπησε τη πόρτα του Μαουρίσιο και βρίσκεται, πλέον, ένα βήμα από την ανακοίνωση της μεταγραφής. Μεγάλο ρόλο στην συμφωνία των δυο πλευρών, έπαιξε η επιθυμία του Βραζιλιάνου χαφ να παραμείνει στη χώρα μας.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ωστόσο, θα πρέπει τα ιατρικά του Βραζιλιάνου μέσου να είναι άριστα και να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα. Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης την σεζόν 2018-2019 είχε σοβαρό τραυματισμό, τον οποίο όμως έδειξε πως τον ξεπέρασε για τα καλά στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ