Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
x

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Ποιους είδε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στον Σταυρό και ποιο είναι το πρόγραμμά του τις επόμενες ημέρες μέχρι τη Δευτέρα.

Στον Σταυρό του Δήμου Βόλβης έκλεισε τη σημερινή επίσκεψή του στη Β' Θεσσαλονίκης και το τριήμερο της περιοδείας του στον νομό ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Μετά τον Λαγκαδά, ο κ. Καραμανλής μετέβη στον Σταυρό, όπου είναι η έδρα του Δήμου Βόλβης και τον υποδέχτηκε ο νυν (και επανεκλεγείς) δήμαρχος, Διαμαντής Λιάμας και ο πρώην δήμαρχος (και υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης), Δημήτρης Γαλαμάτης, μαζί με υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης.

Στο δημαρχείο, ο κ. Λιάμας του προσέφερε δώρο μια εικόνα και κρασιά από τη Μονή Χειλανδαρίου του Αγίου Όρους.Ακολούθως ο κ. Καραμανλής πήγε στα καφέ του Σταυρού, χαιρέτισε πολύ κόσμο, βγήκε πολλές φωτογραφίες και κάθισε με τους θαμώνες μιας καφετέριας, αλλά και τα κομματικά στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές να πιει μαζί τους έναν καφέ και να ακούσει τα ζητήματα των κατοίκων της περιοχής. Επίσης, επισκέφτηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σταυρό και συνομίλησε με τα στελέχη που διανέμουν το εκλογικό υλικό, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσο Σπηλιόπουλο.Ο κ. Καραμανλής στη συνέχεια και αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του συνέφαγε με στενούς του φίλους σε ψαροταβέρνα της περιοχής. Παρότι μάλιστα είχε την ευκαιρία για μια βουτιά, μας πληροφόρησαν ότι δεν την έκανε...

Αύριο ο πρώην πρωθυπουργός μεταβαίνει στην Κομοτηνή για να παραστεί στην εκδήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη και την Κυριακή θα βρίσκεται στην Πρώτη Σερρών για τη βάπτιση του εγγονού του βουλευτή, Σάββα Αναστασιάδη, ενώ τη Δευτέρα θα δώσει το παρών στην εκδήλωση του ξαδέλφου του, βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα και στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Στέφου, «Ώρα Ελλάδος: Βουκουρέστι», με επίσης ομιλητή τον κ. Στυλιανίδη και συντονισμό της Μαριάννας Πυργιώτη.


 

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ