Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Από το μεσημέρι της Τρίτης συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης τοποθετούν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην οδό Τσιμισκή.

Νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε επιθυμεί να δώσει στην πόλη ο δήμος Θεσσαλονίκης, που άρχισε να τοποθετεί τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο σε διάφορα σημεία.

Το μεσημέρι της Τρίτης συνεργεία του δήμου βρέθηκαν στην οδό Τσιμισκή και άρχισαν να τοποθετούν τον φωτεινό διάκοσμο.

Γιορτινά διακοσμητικά φωτιστικά πρόκειται να τοποθετηθούν επίσης στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας, στην Τσιμισκή, στη λεωφόρο Νίκης, στη Βας. Όλγας, στην Προξένου Κορομηλά, στη Λαμπράκη καθώς και στο πάρκο του Ξαρχάκου.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, «έχει αξία να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας. Να μην υποκύψουμε στον φόβο, να μην μας παραλύσει η αγωνία. Για τον λόγο αυτό θα προχωρήσουμε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης -με σύνεση και λογική- αλλά ταυτόχρονα με ισχυρή βούληση να στηρίξουμε την πόλη, να στηρίξουμε τους ανθρώπους της», ενώ πρόσθεσε ότι θα στολιστούν όλες οι δημοτικές κοινότητες αλλά και τα νοσοκομεία.

Διαβάστε: Ζέρβας - Χριστουγεννιάτικος στολισμός σε κάθε κοινότητα, ακόμα και στα νοσοκομεία

Σημειώνεται ότι χθες έφτασε στην Αριστοτέλους και το χριστουγεννιάτικο έλατο από τον Ταξιάρχη. Φέτος το δέντρο πρόκειται να τοποθετηθεί στη μέση της πλατείας και όχι στην άκρη όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα - Θεσσαλονίκη: Έφθασε στην πλατεία Αριστοτέλους το χριστουγεννιάτικο δέντρο (φωτο)

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ