Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
x

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΞΑΝΑ ΤΟ «LIVERPOOL THESSALONIKI BRANCH»

O σύνδεσμος των «ρεντς» στη Θεσσαλονίκη θα συγκεντρώσει τρόφιμα και άλλα προϊόντα για 40 οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Την έμπρακτη στήριξή του στην Αρωγή Θεσσαλονίκης αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το «Liverpool Thessaloniki Branch» καθώς στα δύο επόμενα παιχνίδια της Λίβερπουλ θα συγκεντρώσει τρόφιμα και άλλα προϊόντα για 40 οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Συγκεκριμένα ο σύνδεσμος των «ρεντς» στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία αναφέρει:

«Η αποθήκη της Αρωγής Θεσσαλονίκης αδειάζει επικίνδυνα και για ακόμα μία φορά το Liverpool Thessaloniki Branch θα σταθεί κοντά στις 40 οικογένειες που έχουν τόσο πολύ ανάγκη την έμπρακτη βοήθεια μας.

Κατά την διάρκεια των αγώνων με την Λέστερ (Τετάρτη 30/1, 22.00) και την Γουέστ Χαμ (Δευτέρα 4/2, 22.00), συγκεντρώνουμε στα γραφεία του συνδέσμου μας (Βεροίας 4, Άνω Λαδάδικα) τρόφιμα και όχι μόνο για τις οικογένειες που στηρίζει η Αρωγή Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η λίστα των όσων οι οικογένειες χρειάζονται αυτή τη στιγμή:
Σάλτσες, ντοματοχυμούς, λάδια, ηλιέλαιο, μακαρόνια (όχι σπαγγέτι), φιδέ, τραχανά, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, χαρτιά υγείας, σαμπουάν, αφρόλουτρα, απορρυπαντικά ρούχων, απορρυπαντικά πιάτων, χλωρίνες, σαπούνια χεριών, χαρτοπετσέτες, σερβιέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες.

Ας γεμίσουμε με σακούλες τον χώρο μας, ας δείξουμε και πάλι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Όσο μπορεί ο καθένας, με διάθεση για στήριξη.

Σας περιμένουμε…

YNWA»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ