Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΗΣ PFIZER ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- LIVE

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο CEO της εταιρείας Άλμπερτ Μπούρλα και ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της πολυεθνικής.

Στις εγκαταστάσεις του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, βρίσκεται από το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στην τελετή εγκαινίων του hub.

Δείτε live την τελετή εγκαινίων από τον πρωθυπουργό:Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο CEO της εταιρείας, Θεσσαλονικιός Άλμπερτ Μπούρλα, και ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της πολυεθνικής.


Στην τελετή παραβρίσκονται μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, και η πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ελίζαμπεθ Λι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ