Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Ο ΣΩΤΗΡ» Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ συνομίλησε με τον πρόεδρο Γιώργο Λιακόπουλο, αλλά και τους εργαζόμενους του Κέντρου

Το κέντρο αποκατάστασης Κοινωνικής στήριξης και δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρίες, επισκέφθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Κοκκόρης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, ο οποίος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά να προωθεί λύσεις στα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία, συνομίλησε με τον Πρόεδρο Γιώργο Λιακόπουλο, αλλά και τους εργαζόμενους του Κέντρου.

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη διοίκηση αλλά και τους εργαζόμενους του Κέντρου ΑΜΕΑ "Ο Σωτήρ", γιατί εδώ τα άτομα με αναπηρία έχουν βρει το σπίτι τους. Θα πρέπει επιτέλους να γίνει σε όλους μας βίωμα ότι αυτοί οι συμπολίτες μας δεν υστερούν σε τίποτα, αν και η πολιτεία συχνά τους ξεχνά. Η διευκόλυνση της καθημερινότητας τους, με όποιες παρεμβάσεις χρειαστούν, θα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, όπως άλλωστε έπραξα και ως Γενικός Γραμματέας σε θέματα συνταξιοδοτικού-ασφαλιστικού στο Υπουργείο Εργασίας», δήλωσε ο κ. Κοκκόρης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ