Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
x

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Η ΕΠΟ

Η Ομοσπονδία έχει ήδη εκδηλώσει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το ενδιαφέρον της για την ανάληψη της διοργάνωσης του τελικού της νέας διοργάνωσης.

Το Ηράκλειο Κρήτης επισκέφθηκαν χθες εκπρόσωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να ενημερώσουν τους τοπικούς φορείς για τα προαπαιτούμενα και τη συνολική διαδικασία προετοιμασίας και υποβολής του φακέλου υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League του 2022 ή του 2023 από την πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκαν με το σύνολο των τοπικών Αρχών, καθώς και των επαγγελματικών και αθλητικών φορέων (Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ηρακλείου, εκπρόσωποι ξενοδόχων, αεροδρομίου, Ελληνικής Αστυνομίας, Παγκρητίου Σταδίου), στους οποίους και παρουσίασαν το όλο έγχειρημα, καθώς και τα απαιτούμενα από την UEFA στοιχεία για την ανάθεση της διοργάνωσης.

Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τον Δεκέμβριο, δεδομένου ότι ο φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να υποβληθεί επίσημα τον Φεβρουάριο του 2020.

Η υποψηφιότητα του Ηρακλείου Κρήτης, με το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα του τελικού, αποφασίστηκε ομόφωνα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην τελευταία συνεδρίασή της.

Η ΕΠΟ έχει ήδη εκδηλώσει στην Ευρωπαική Ομοσπονδία το ενδιαφέρον της για την ανάληψη της διοργάνωσης του τελικού του Europa Conference League.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ