Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
x

ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ CAMP ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΩΝ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (τρεις άνδρες, μία γυναίκα) από το Ιράκ, 25, 29, 31 και 35 ετών, ένας Τούρκος 34 ετών και ένας Έλληνας 26 ετών.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι έξι προσαγωγές που σημειώθηκαν χθες μετά την ένταση που ξέσπασε στη Συμμαχική Οδό, στο ύψος της Δομής Φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά, μεταξύ μεταναστών και οδηγών φορτηγών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (τρεις άνδρες, μία γυναίκα) από το Ιράκ, 25, 29, 31 και 35 ετών, ένας Τούρκος 34 ετών και ένας Έλληνας 26 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετανάστες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία κλείνοντας τον δρόμο και καίγοντας λάστιχα, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες φιλοξενίας εντός της δομής.

Ωστόσο οδηγοί φορτηγών που είχαν εγκλωβιστεί στο σημείο διαπληκτίστηκαν αρχικά λεκτικά με τους μετανάστες, ενώ στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να προκληθούν τραυματισμοί.

Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων που προχώρησαν σε προσαγωγές, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών στους τραυματίες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ