Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΤΙΣ 9/7 Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΣΑΠ

Η Συνέλευση του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, με την τήρηση όλων των καταστατικώς προβλεπόμενων προϋποθέσεων.

Στις 9 Ιουλίου και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και του ταμείου αλληλοβοήθειας ποδοσφαιριστών ΤΑΠ μελών ΠΣΑΠ.

Η ανωτέρω ΓΣ θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, με την τήρηση όλων των καταστατικώς προβλεπόμενων προϋποθέσεων, με την αναγκαία προσαρμογή των προϋποθέσεων αυτών στα νέα έκτακτα δεδομένα, με την εξασφάλιση της υλοποίησης όλων των απαιτούμενων εργασιών της σε όλα τα προβλεπόμενα στάδια και με τη χρήση των κατάλληλων τεχνολογικών διαδικασιών και μέσων, οι οποίες, μαζί με τις αναγκαίες οδηγίες, θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα και το αργότερο την προσεχή Παρασκευή με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου που θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες και αποφάσεις της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους, μέχρι και την ημέρα έναρξης της ΓΣ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Συνδέσμου και στα τηλέφωνα 210 8210693 ή 210 8239179 ή στο email: info@psap.gr.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ