Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΤΙΣ 10-12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Οι συζητήσεις του Φόρουμ α επικεντρωθούν στις αλλαγές που προκύπτουν στην οικονομία και την κοινωνία λόγω του κορωνοϊού.

Σε ψηφιακό περιβάλλον, εικονικά, θα πραγματοποιηθεί τελικά το φετινό (5ο) Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών «υπό το φως της συλλογικής προσπάθειας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και των μέτρων κοινωνικής απόστασης που εφαρμόζονται», σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση των διοργανωτών.

Από την Τετάρτη 10 Ιουνίου έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα μεταδίδει απευθείας (on-line) συζητήσεις και παρουσιάσεις από διεθνείς προσωπικότητες, επιχειρηματικούς ηγέτες και κορυφαίους εμπειρογνώμονες δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό του να το παρακολουθήσει από όπου κι αν βρίσκεται.

Οι συζητήσεις, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, θα επικεντρωθούν στις αλλαγές που προκύπτουν στην οικονομία και την κοινωνία λόγω του κορωνοϊού και στη διαδικασία προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα.

Καταληκτικά, οι διοργανωτές εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να φιλοξενήσουν τους συνέδρους και τους ομιλητές στους Δελφούς στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4-7 Μαρτίου 2021.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ