Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΞΑΝΑ Ο ΜΑΤΖΙΚ ΤΖΟΝΣΟΝ - ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ... ΞΙΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ (ΦΩΤΟ)

Ο 67χρονος Αμερικανός μαζί με τη σύζυγό του Κούκι βρίσκονται και φέτος στην Ελλάδα για διακοπές - Βρέθηκε στην Ακρόπολη και κράτησε... δόρι.

Την Ελλάδα επέλεξε για ακόμη μια χρονιά για τις διακοπές του ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ ο Μάτζικ Τζόνσον.

Ο 67χρονος Αμερικανός μαζί με τη σύζυγό του Κούκι βρίσκονται και φέτος στην Ελλάδα για διακοπές, και μετά τη Σαντορίνη, επισκέφθηκε την Ακρόπολη, περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας και μοιράστηκε τις εμπειρίες μέσω των social media.

Επιπλέον, ο πρώην άσος των Λος Άντζελες Λέικερς, δεν παρέλειψε να κάνει τη βόλτα του στη διώρυγα της Κορίνθου, η διέλευση των πλοίων από την οποία άνοιξε στις αρχές της εβδομάδας.

«Η Κούκι κι εγώ στη διώρυγα της Κορίνθου. Με μήκος 4 μίλια, ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1890 και συνδέει τον Κορινθιακό Κόλπο με το Ιόνιο Πέλαγος, τον Σαρωνικό και το Αιγαίο» έγραψε σε ανάρτησή του.

Ο Μάτζικ Τζόνσον στην Ακρόπολη

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ» έγραψε σε άλλη ανάρτησή του ο Μάτζικ Τζόνσον.

Στις φωτογραφίες που την συνόδευαν, πόζαρε με την σύζυγό του Κούκι επάνω στην Ακρόπολη , έδειξε τα Προπύλαια αλλά και το Ηρώδειο. Σε μία άλλη όμως, φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε από έναν άνδρα που ήταν ντυμένος σαν αρχαίος Έλληνας πολεμιστής, που φωτογραφήθηκε μαζί του κρατώντας την ασπίδα του (ενώ ο LL Cool J κράτησε το δόρυ).

Δείτε φωτογραφίες:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ