Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
x

ΣΤΗΝ ΑDMINE ΤΟ GRAND ERMIS DIGITAL ΚΑΙ 8 ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ ERMIS AWARDS

Η ADMINE απέσπασε εννέα συνολικά βραβεία στη φετινή απονομή των Ermis Awards. Δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Αdmine Τηλέμαχου Μαυράκη.

Εννέα συνολικά βραβεία στη φετινή απονομή των Ermis Awards απέσπασε η Αdmine, σε τρεις κατηγορίες (Digital, Branded Εntertainment & Content και Media) για τις καμπάνιες και την επικοινωνία του Ομίλου Σαρακάκη (Honda Roadtrips και Mitsubishi ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ), του Makedonia Palace (REMAKE) και της FrieslandCampina (ΝΟΥΝΟΥ). Παράλληλα, το Digital Grand Ermis καθιστά την Αdmine το πρώτο independent agency που λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο.

«Αυτό το σημαντικό βραβείο το αξίζουν όλοι οι Adminers, και στα 4 γραφεία μας, που ζουν για να βγάζουν ανατρεπτικές ιδέες που συγκινούν τους καταναλωτές. Σε αυτή τη συγκυρία, όμως, τίποτα δε θα ήταν εφικτό χωρίς τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται απόλυτα τα πιο σημαντικά τους assets: τα brand τους. Ειδικότερα, στην Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΕ οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας εμπιστεύτηκε το πιο μεγαλόπνοο content project στην ιστορία του automotive κλάδου στην Ελλάδα», δήλωσε ο Τηλέμαχος Μαυράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αdmine.

Αναλυτικά οι διακρίσεις:

GRAND ERMIS DIGITAL
Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη)

MEDIA
1 Silver – Preroll campaign “Ό,τι αξίζει, αντέχει στο χρόνο” (ΝΟΥΝΟΥ)

BRANDED ENTERTAINMENT & CONTENT
1 silver - Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη)
1 bronze -  ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ  (Αδελφοί Σαρακάκη)

DIGITAL
2 gold - Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη)
1 silver - Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη)
1 bronze - Honda Roadtrips (Αδελφοί Σαρακάκη)
1 bronze - REMAKE (Makedonia Palace)
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ