Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Ο Τραμπ θα βρεθεί στη Βρετανία τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου.

Στο Λονδίνο, για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, πρόκειται να μεταβεί στις αρχές Δεκεμβρίου ο Αμερικανός πρόεδρος. Ο  Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει δεκτός από τη βασίλισσα Ελισάβετ στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τραμπ θα βρεθεί συνεπώς στη Βρετανία τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, οι οποίες θα έχουν κρίσιμη σημασία για το ζήτημα του Brexit. Η σύνοδος κορυφής, που έχει προγραμματισθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 3 και 4 Δεκεμβρίου για τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ, θα διεξαχθεί σ’ ένα πολυτελές συγκρότημα για γκολφ κοντά στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αμερικανός πρόεδρος προτίθεται να συζητήσει τις αμυντικές δαπάνες και την αντιμετώπιση των απειλών «που προέρχονται από τον κυβερνοχώρο, αυτών που επηρεάζουν κρίσιμες υποδομές μας και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, καθώς και αυτών που τίθενται από την τρομοκρατία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ