Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΖΕΡΒΑ

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 12.30 στο γραφείο του κ. Ζέρβα στο δημαρχείο, όπου ο πρώην πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί για πρώτη φορά.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 12.30 το μεσημέρι στο γραφείο του κ. Ζέρβα στο δημαρχείο.

Οι δυο άνδρες θα έχουν συνομιλία μεταξύ τους και στη συνέχει, ο δήμαρχος αναμένεται να ξεναγήσει τον πρώην πρωθυπουργό στο Δημαρχείο. Στην ατζέντα προφανώς θα είναι τα θέματα του δήμου και από τη συζήτηση είναι αδύνατο να απουσιάσουν οι αναφορές στις εξελίξεις σχετικά με το μετρό Θεσσαλονίκης. Ο κ. Καραμανλής θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο νέο δημαρχείο.

Να σημειωθεί πως ο πρώην πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και δεύτερη φορά εντός του μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τα 80 χρόνια της, στην οποία θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία (δείτε περισσότερα εδώ).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ