Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ

Η πρώτη επαφή που θα πραγματοποιήσει είναι ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και η Κίνηση Πολιτών για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα, Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 84η ΔΕΘ.

Ειδικότερα, στις 10:30 θα έχει συνάντηση με την Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία Πολιτιστικής Κληρονομιάς και τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Στις 11:30, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Μέγαρο Μουσικής (κτήριο Μ2), ενώ στις 12:00 θα έχει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας.

Το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΗELEXPO ΔΕΘ και στη συνέχεια με το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΘ (Γραφεία Διοίκησης HELEXPO), στις 10:30, ενώ για τις 11:30 έχει προγραμματιστεί περιοδεία του στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ.

Στις 19:30 ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Η τριήμερη επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει, στις 12:30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ