Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ DEAL ΑΝΩ ΤΩΝ 16 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας πρέπει ήδη να θεωρείται τελειωμένη, αφού υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό και τον 24χρονο μπακ.

Όλο και πιο κοντά στην Λίβερπουλ βρίσκεται ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού Κώστας Τσιμίκας.

Σύμφωνα με το Spot24, στην πραγματικότητα η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας πρέπει ήδη να θεωρείται τελειωμένη, αφού υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό και τον 24χρονο μπακ. Το deal για τη μετακίνησή του στο Μέρσεϊσαϊντ ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον απομένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των υπογραφών, ώστε να οριστικοποιηθεί από κάθε πλευρά η συμφωνία και να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση. Με άλλα λόγια η μεταγραφή έχει πάρει οριστικά το δρόμο της και από τη νέα σεζόν, ο Ελληνας αριστερός μπακ θα φορά τα κόκκινα της κορυφαίας ομάδας στον κόσμο την τελευταία διετία. Η Λίβερπουλ, λοιπόν, ενισχύει ακόμα περισσότερο την αριστερή της γραμμή στην άμυνα και ο Ολυμπιακός βρίσκεται πια σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Οι συζητήσεις είχαν μπει στην τελική ευθεία εδώ και μέρες και όλα έδειχναν πως η μεταγραφή αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί. Κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσαν και οι Αγγλοι ρεπόρτερ, που έγραψαν ότι κλείνει ο Τσιμίκας στην Λίβερπουλ και μάλιστα θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις. Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι οριστικοποιήθηκε το deal και πλέον απομένει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ