Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
x

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Οι κομματικές αντιπροσωπείες επισκέφτηκαν τη χώρα μας στο πλαίσιο της 31ης αντιιμπεριαλιστικής κατασκήνωσης της ΚΝΕ στις Νηές Μαγνησίας

Στο άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Λαού της Λαμίας, κατέθεσαν στεφάνια ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπή του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με τους Άστορ Γκαρσία, γγ της ΚΕ του ΚΚ Εργαζομένων Ισπανίας, Πάβελ Μπλάνκο Καμπρέρα, Α' γραμματέα της ΚΕ του ΚΚ Μεξικού και Κεμάλ Οκουγιάν, γγ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας, σε μια λιτή εκδήλωση.

Οι κομματικές αντιπροσωπείες επισκέφτηκαν τη χώρα μας στο πλαίσιο της 31ης αντιιμπεριαλιστικής κατασκήνωσης της ΚΝΕ στις Νηές Μαγνησίας και με την κατάθεση στεφάνων ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην χώρα μας, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μια ιστορική αναδρομή της παρουσίας του Άρη Βελουχιώτη στο αντάρτικο της περιοχής.

Σύμφωνα με το 902.gr, η γραμματέας της Οργάνωσης Αντριάνα Μπαφούτσου πρόσφερε στον καθένα, εκ μέρους της ΚΟ, δώρα ενθύμια της επίσκεψής τους, τη μπροσούρα για την 13η μεραρχία του ΕΛΑΣ, μια μπλούζα με τις μορφές του καπετάν Ανάποδου και του καπετάν Διαμαντή, ένα CD με ανέκδοτα τραγούδια της Ρούμελης και της Εύβοιας, αφιερωμένο στα 70 χρόνια του ΔΣΕ και ένα κουτί παραδοσιακά γλυκά της περιοχής.

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχαν ακόμη ο Γ. Μαρίνος και ο Κ. Παρασκευάς μέλη του ΠΓ και ο Κ. Παπαδάκης μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

Δείτε βίντεο:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ