Πέμπτη 19 Μαΐου 2022
x

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΣΕΩΝ Ο ΜΑΡΚ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και ο αρχιδιαιτητής σταματά τη δημοσιοποίηση βίντεο με την ανάλυση των επίμαχων φάσεων κάθε αγωνιστικής.

Καταργείται οριστικά η δημοσιοποίηση βίντεο με την ανάλυση των επίμαχων φάσεων κάθε αγωνιστικής στη Super League, όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Το εγχείρημα ξεκίνησε από τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν, ήδη όμως είχε σταματήσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αντ' αυτού, η ΚΕΔ/ΕΠΟ καλεί τις ΠΑΕ που έχουν παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις, να αποστέλλουν σχετικό αίτημα στην Επιτροπή, προκειμένου η τελευταία να επιλαμβάνεται.

Η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρει:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι σταματά η δημοσίευση του εβδομαδιαίου βίντεο ανάλυσης φάσεων αγώνων της Super League 1.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει πάντα να δείχνει διαφάνεια στο έργο της και ως εκ τούτου καλεί τις ΠΑΕ να στέλνουν τα αιτήματα τους στο Τμήμα Διαιτησίας, ώστε εν συνεχεία να αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή.

Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL 1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ