Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ

Η υλοποίηση του σχεδίου που μετέτρεπε τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων εγκαταλείπεται, φέρνοντας την πόλη στη παλιά μιζέρια, είπε ο πρώην υπουργός

Κριτική για το πλάνο του για τη Θεσσαλονίκη άσκησε ο πρώην υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, ο κ. Σπίρτζης ανήρτησε στα social media ένα σχόλιο με τίτλο «Ούτε αρχαία, ούτε μετρό».

«Ούτε Σιδηρόδρομος και συνδέσεις με Βαλκάνια ούτε εμπορευματικό κέντρο. Η υλοποίηση του σχεδίου που μετέτρεπε τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων εγκαταλείπεται, φέρνοντας την πόλη στη παλιά μιζέρια της συμπρωτεύουσας. Ακολουθεί η Κρήτη χωρίς ΒΟΑΚ και η Δυτική Ελλάδα χωρίς έργα Υποδομών . Η παράδοση της ΝΔ συνεχίζεται: Καμία συγκεκριμένη λύση για τα έργα, κανένα σχέδιο Υποδομών και Μεταφορών για τη χώρα, κανένα όραμα για το μέλλον της χώρας», τόνισε ο κ. Σπίρτζης. 

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης σήμερα ανακοίνωσε ότι τα αρχαία θα αποσπαστούν και θα επανατοποθετηθούν στον σταθμό Βενιζέλου (δείτε εδώ).

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ