Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΠΕΙΡΑ ΕΚΛΕΒΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών στη Θεσσαλονίκη. Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής χρημάτων που αποτελούσαν εισπράξεις επιχειρήσεων

Σπείρα τριών νεαρών ημεδαπών, αποτελούμενη από δύο άντρες και μια γυναίκα, αφαίρεσε το προηγούμενο διάστημα συνολικά 9.800 ευρώ που αποτελούσαν εισπράξεις των επιχειρήσεων.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των τριών νεαρών. Τα άτομα κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019 και λειτουργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, αφού εισήλθαν σε τέσσερα καταστήματα, αφαίρεσαν συνολικά 9.800 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών.

Αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Τούμπας – Τριανδρίας και Κορδελιού - Ευόσμου προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τριών ατόμων, αποτρέποντας κλοπές σε βάρος επιχειρήσεων και ανυποψίαστων πολιτών, καθώς και την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ