Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020
x

ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

Εξιχνιάστηκαν δύο διαρρήξεις επιχειρήσεων, μια κλοπή οχήματος και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Κομοτηνή.

Τρεις άνδρες και μία γυναίκα, δρώντας υπό διαφορετικές συνθέσεις διέρρηξαν από την Τρίτη έως σήμερα δύο επιχειρήσεις σε οικισμό της Ροδόπης και την ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, καθώς επίσης αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο από την πόλη της Κομοτηνής και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμη ένα όχημα από οικισμό της Ροδόπης, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ συνελήφθησαν χθες και σήμερα οι τρεις από τους δράστες.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν από το εσωτερικό των δύο επιχειρήσεων μία ταμειακή μηχανή και ένα συρτάρι ταμειακής μηχανής, τα οποία περιείχαν χρηματικά ποσά.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, η ταμειακή μηχανή και το συρτάρι ταμειακής μηχανής, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ