Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ: ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Και οι δύο βρέθηκαν κρεμασμένοι, ο ένας σε διάδρομο του ξενοδοχείου και ο άλλος σε γέφυρα έξω από το ξενοδοχείο, αναφέρει το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων

Σοκ προκαλεί η είδηση που μετέδωσε σε ανάρτησή του στο Facebook το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees), αναφέροντας ότι δύο πρόσφυγες αυτοκτόνησαν σε ξενοδοχείο των Μουριών του Κιλκίς, το οποίο και φιλοξενεί περισσότερους από 400 πρόσφυγες.

Η ανακοίνωση του Φόρουμ αναφέρει για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών, με καταγωγή από Ιράκ και Αφγανιστάν έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο.

Και οι δύο βρέθηκαν κρεμασμένοι, ο ένας σε διάδρομο του ξενοδοχείου και ο άλλος σε γέφυρα έξω από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, δεν προέκυψαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας και διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων:

«Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών. Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 – 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα.

Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 – 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο. Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων».

Φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ