Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΟΝ 14ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ

Η μητέρα πήγε στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά του 47χρονου συζύγου της μετά τα όσα του ανέφερε το 14χρονο παιδί για όσα βίωνε.

Μια ακόμα περίπτωση κακοποίησης ανηλίκου και μάλιστα με δράστη τον ίδιο του τον πατέρα εξετάζουν οι Αρχές στη Βοιωτία μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού.

Όπως αναφέρει το LamiaReport η μητέρα πήγε στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά του 47χρονου συζύγου της ότι τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο ασελγούσε σε βάρος του 14χρονου παιδιού.

Η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει πως το παιδί αρχικά μίλησε στη μητέρα του για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του ίδιου του πατέρα και στη συνέχεια εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, όπου επίσης μίλησε για το μαρτύριο που ζούσε.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 47χρονο πατέρα ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ σε ερευνά που έγινε στο σπίτι του δε βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ή κάποιο άλλο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Λόγω παρέλευσης το αυτοφώρου ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης σε βάρος ανήλικου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ