Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΑΕΚ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Ο φόργουορντ του «Αυτοκράτορα» στάθηκε στην ανάγκη ψυχραιμίας και ενότητας στις τάξεις της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της «Ένωσης».

Για την ανάγκη ψυχραιμίας και ενότητας στις τάξεις του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρε ο φόργουορντ του «Αυτοκράτορα»:

«Καλησπέρα σε όλους. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος κι εμείς προερχόμαστε από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα μας πρέπει να δείξει αντίδραση και να μείνει ενωμένη και ψύχραιμη. Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, με πολύ μεγάλο βάθος.

Δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει το γεγονός ότι το μεταξύ μας παιχνίδι διεξάγεται ανάμεσα στις δυο αναμετρήσεις με τη Μπάμπεργκ, για το Basketball Champions League και να πιστέψουμε ότι η προσοχή της ΑΕΚ θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Θα το πω για μια ακόμη φορά πως δικός μας στόχος, πρέπει να είναι να επανέλθουμε στα επίπεδα απόδοσης, που είχαμε πριν από την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος. Θα πρέπει στον αγώνα αυτό να προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερη ψυχολογία στην επίθεσή μας.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει αγωνιστική ταυτότητα και είναι πολύ σκληρή στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί στον τομέα της τακτικής για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί σε αυτή την αναμέτρηση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ