Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
x

ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ

«Δεν μπορώ να κάνω κριτική στην εμφάνιση. Η νίκη ήταν αυτή που μετράει», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά την επικράτηση επί της Βουλγαρίας.

Στο άγχος των παικτών του στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την επικράτηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ επί της Βουλγαρίας ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και για τις δυσκολίες της επικείμενης εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Βοσνία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην ΕΡΤ:

«Δεν μπορώ να κάνω κριτική στην εμφάνιση. Η νίκη είναι το ζητούμενο. Όση διάθεση είχαν τα παιδιά, η νίκη ήταν η αυτή που μετράει. Έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες μέσα στην ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά 2 από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Σαλούστρος που δεν είναι στην καλύτερη φάση του λόγω του τραυματισμού.

Όλο το θέμα ήταν να νικήσουμε το άγχος μας. Δεν μπορεί να έχουμε τον Σκορδίλη και να μην τον εκμεταλλευόμαστε. Όλα όμως είναι αποδεκτά. Πρέπει να συγχαρούμε τα παιδιά. Αύριο ταξιδεύουμε για ένα δύσκολο παιχνίδι στη Βοσνία. Θέλουμε να πάρουμε όσο πιο γρήγορα την πρόκριση και παράλληλα να ετοιμάσουμε διάδοχη κατάσταση στην ομάδα. Θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη και να έχουμε πιο σταθερή εικόνα την Δευτέρα.

Η άμυνα ήταν καλή στο μεγαλύτερο σημείο. Στο πρώτο χάσαμε κάποια ριμπάουντ, στο δεύτερο κάναμε λάθη στις αλλαγές. Τα παιδιά κουβαλάνε συνήθειες από τις ομάδες τους. Δεν έχουμε το περιθώριο να κάτσουμε να αναλύσουμε. Θα δούμε τη συνέχεια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ