Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Οι Ηλίας Καντζούρης και Θόδωρος Δρακόπουλος θα θέσουν επί τάπητος το ενδεχόμενο αλλαγών στο «κυανόλευκο» ρόστερ και συγκεκριμένα στις θέσεις των ξένων

Το πιο εύθετο χρονικό σημείο για αλλαγές στο ρόστερ έχει φτάσει, καθώς ο Ηρακλής – όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Basket League – θα έχουν την ευκαιρία μιας μίνι προετοιμασίας, διάρκειας σχεδόν ενός μηνός.

Επίσης, ο Ηλίας Καντζούρης – πέρα από τη θεωρητική γνώση των ιδιαιτεροτήτων του αγωνιστικού δυναμικού, το οποίο ανέλαβε να διαχειριστεί – απέκτησε και πρακτική, πλέον, μετά την πρώτη αγωνιστική εμπειρία από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο νέος κόουτς και ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΚΑΕ, Θόδωρος Δρακόπουλος θα θέσουν επί τάπητος το ενδεχόμενο αλλαγών στις θέσεις των ξένων αυτές τις μέρες και όποια απόφαση είναι να παρθεί, θα παρθεί εντός της εβδομάδας, προκειμένου να υπάρξουν και τα κατάλληλα περιθώρια αγωνιστικών προσαρμογών.

Επειδή, ωστόσο, το όλο θέμα αποτελεί συνάρτηση της αντιστοιχίας μεταξύ των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας και της διαθεσιμότητας στην αγορά αυτήν την εποχή, δεν θα πρέπει να εκπλήξει κανέναν το ενδεχόμενο το αγωνιστικό σύνολο του «Γηραιού» να συνεχίσει ως έχει και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πηγή: Blue Arena
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ