Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΡΟΜΑ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Σύσκεψη στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας στην Ημαθία πραγματοποιήθηκε σχετικά με τις αψιμαχίες Ρομά και μεταναστών που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Υποδείξεις για τον τρόπο που θα χειριστούν το θέμα που έχει ανακύψει, μετά τις αψιμαχίες κατοίκων της περιοχής με πρόσφυγες και μετανάστες, που φιλοξενούνται σε δομή και σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο, περιμένει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Το επεισόδιο που σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο μεταξύ Ελλήνων πολιτών και των ανθρώπων σε δομή φιλοξενίας, μας υποχρέωσε να συγκαλέσουμε το πρωί σύσκεψη στο δημαρχείο για να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε» τόνισε ο κ.Γκυρίνης, διευκρινίζοντας ότι έχουν ενημερώσει για το ζήτημα τους συναρμόδιους υπουργούς.

«Εμείς θεωρούμε», συνέχισε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, «ότι δεν θα πρέπει ίσως να υπάρχει το hot spot στην περιοχή μας για πάρα πολλούς λόγους και μάλιστα στο σημείο όπου βρίσκεται και θα τα θέσω όλα υπόψη των υπουργών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ