Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ:ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ποιος προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και ποιος, αντίθετα, υπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα, υποστηρίζει το κόμμα.

Ανακοίνωση, μετά την ψήφιση και των τριών νομοσχεδίων για την Παιδεία, την Υγεία και την Ψηφιακή Πολιτική εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία εκφράζεται η ικανοποίηση του κόμματος για την τήρηση των δεσμεύσεών του, όπως λέει.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με την ψήφιση των τριών νομοσχεδίων, των υπουργείων Παιδείας, Υγείας και Ψηφιακής Πολιτικής, αποδεικνύεται έμπρακτα η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους, τη στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, τη Δημοκρατία και τη Διαφάνεια.

Παρά τις προσπάθειες παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού, από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας του κ. Μητσοτάκη, είναι ξεκάθαρο πλέον, ποιος προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, ποιος δρα με βάση τις αξίες της Ισότητας και της κοινωνικής Δικαιοσύνης, ποιος ενδιαφέρεται για τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας και ποιος, αντίθετα, υπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα στην Υγεία, την Παιδεία, την Ενημέρωση.

Όσο κι αν προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο, ντύνοντας τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους με μια ρητορεία περασμένων δεκαετιών, οι μεταρρυθμιστικές τομές θα συνεχιστούν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ