Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Κλιμάκιο της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και κρούει καμπανάκι πως κινδυνεύει να σταματήσει την 24ωρη λειτουργία του.

Για τραγική κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων του δήμου Χαλκηδόνας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο του οποίου επισκέφθηκε σήμερα τη δομή.

Το τοπικό όργανο του κόμματος σημειώνει πως το Κ.Υ. Κουφαλίων λειτουργεί οριακά 24 ώρες το 24ωρο χάρις στον ηρωισμό και την αυτοθυσία των εργαζομένων σ' αυτό.

«Αν και είναι ήδη υποστελεχωμένο, η 3η ΥΠΕ μεταφέρει προσωπικό του σε δημόσια νοσοκομεία, από τα οποία μεταφέρεται προσωπικό στις δήθεν επιταγμένες ιδιωτικές κλινικές» αναφέρει και προσθέτει: «Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση κυριολεκτικά «δολοφονεί» κάθε βαθμίδα του δημόσιου συστήματος υγείας».

«Έτσι και το Κ.Υ. Κουφαλίων κινδυνεύει να σταματήσει την 24ωρη λειτουργία του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους της περιοχής και φυσικά επιβαρύνοντας περαιτέρω τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχαν, η Δώρα Αυγέρη, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, η Βάσω Βαφειάδου, μέλος του Δ.Σ. στο Σωματείο Εργαζομένων του ΓΝ Παπαγεωργίου και στο ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ, η Αναστασία Γαϊταρτζή, μέλος της γραμματείας της ΝΕ Β΄ Θεσσαλονίκης  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρόεδρος ΔΕ της 8ης ΤΟΠΦΥ, ο Χρήστος Ρόκος, ΩΡΛ-επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΧΕΠΑ, υπεύθυνος οργανωτικού ΟΜ Άνω Κέντρου. 




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ