Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝ

Η παράταξη τονίζει πως η καύση των απορριμάτων θα συμβάλλει στην περαιτέρω υποβάθμιση της Δυτικής Θεσσαλονίκης επιβαρύνοντας την υγεία των κατοίκων.

Την αντίθεσή τους στην καταστροφική για το περιβάλλον καύση απορριμμάτων στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ εξέφρασαν σήμερα με κινητοποίηση οι κάτοικοι στον δήμο Παύλου Μελά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, στέκεται στο πλευρό των πολιτών και συμπαραστέκεται στην αγώνα τους για καλύτερη ποιότητα ζωής και καθαρό περιβάλλον.

«Καταγγέλλουμε την κυβερνητική μεθόδευση να τροποποιήσει την άδεια του Τιτάνα εν μέσω καραντίνας και να επιτρέψει την καύση απορριματογενών καυσίμων στις εγκαταστάσεις του» αναφέρει χαρακτηριστικά η παράταξη και συμπληρώνει:

«Λέμε ΟΧΙ στην καύση απορριμμάτων εντός του πολεοδομικού ιστού κάτι που θα συμβάλλει στην περαιτέρω υποβάθμιση της Δυτικής Θεσσαλονίκης και θα επιβαρύνει την υγεία των κατοίκων της».

Σημειώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης έδωσε το «παρών» στην κινητοποίηση με την παρουσία της βουλευτού Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, του συντονιστή της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστου Δουίτση, του γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Φοίβου Τσικλιά, στελεχών και μελών του κόμματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ