Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ: Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τα ογδόντα χρόνια από την έναρξη της ηρωικής αντίστασης του ελληνικού λαού.

Η 28η Οκτωβρίου συνιστά ημέρα μνήμης, που μας δείχνει τον δρόμο για το μέλλον, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο μήνυμά του για την συμπλήρωση των ογδόντα χρόνων από την έναρξη της ηρωικής αντίστασης του ελληνικού λαού, ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό.

Στο μήνυμά του αναφέρει ακόμη: «Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα τιμής όλων εκείνων που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία στα βουνά της Πίνδου και στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στους επίδοξους κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Δείχνει το δρόμο για ένα μέλλον που δεν θα έχει χώρο για τους νοσταλγούς του φασισμού και του ναζισμού. Η καταδίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης αποτελεί μια σημαντική δημοκρατική νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ενάντια στην άνοδο του αυταρχισμού και της ακροδεξιάς σε ολόκληρη της Ευρώπη.  Η υπεράσπιση της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση και αδιάκοπο αγώνα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ