Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για «απαξίωση της ελευθεροτυπίας και εντέλει της ίδιας της δημοκρατίας» και «στοχοποίηση του Τύπου»

Για «απαξίωση της ελευθεροτυπίας και εντέλει της ίδιας της δημοκρατίας» και «στοχοποίηση του Τύπου», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον τίτλο «Η δυσανεξία της ΝΔ στην πολυφωνία είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία».

Συγκεκριμένα, το κόμμα απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό και αναφέρει: «ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, οφείλει να πάψει να σιωπά και επιτέλους να πάρει θέση: Είναι σύμφωνος με αυτές τις πρακτικές απαξίωσης της ελευθεροτυπίας και εντέλει της ίδιας της δημοκρατίας;».

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ακόμη: «Τις τελευταίες μέρες, η ''Εφημερίδα των Συντακτών''  έχει γίνει αποδέκτης μιας ανοίκειας επιχείρησης λάσπης και συκοφαντίας από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μπογδάνο, αλλά και από φιλικά προς το κυβερνών κόμμα Μέσα Ενημέρωσης. Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα, μέσα σε μόλις δύο μέρες, στοχοποίησης του Τύπου, καθώς μέσα στην ίδια περίοδο η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση με υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά της εφημερίδας ''Documento''».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ