Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ CITYLAB ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ CISCO

Με το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτωντης Cisco συνεργάζεται το κέντρο Εργαστηρίων STEM του CityLab.

Το Κέντρο Εργαστηρίων STEM του CityLab ενώνει τις δυνάμεις του με το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, ως Digital Skills Partner, με εργαστήρια STEM και ρομποτικής τα οποία ενισχύουν τις ψηφιακές δεξιότητες των μαθητών και όσων επιθυμούν να αποκτήσουν εφόδια εξειδίκευσης, που απαιτούνται από την αγορά εργασίας σήμερα.

«Με συνεργατικές δραστηριότητες σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και προγραμματίζουμε ρομπότ και άλλες ηλεκτρομηχανολογικές κατασκευές, με στόχο να λύσουμε υπαρκτά προβλήματααπό τον πραγματικό κόσμο. Στα εργαστήριά μας μεόχημα και στόχο τις εργασίες και τις κατασκευές μας, ανακαλύπτουμε εις βάθος την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά (STEM) ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε τη δημιουργική μας ευφυΐα καθώς μετατρεπόμαστε από χρήστες σε δημιουργούς.Τέλος, στην πορεία μας αυτή, αποκτούμε όλες τις δεξιότητες που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε σωστά στις εξελισσόμενες ανάγκες του αύριο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Δείτε αναλυτικά για την έναρξη λειτουργίας του DT&S ΕΔΩ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ