Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
x

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών για το οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς στη λεωφόρο Καραμανλή

Στη σύλληψη των δύο ατόμων που εμπλέκονται στο οπαδικό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε στις 21 Ιανουαρίου στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο δράστες, ηλικίας 25 και 28 ετών, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, δυνάμει εντάλματος. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι τα δύο άτομα παραδόθηκαν στις αρχές.

Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν σε ανακριτή και εισαγγελέα, απ΄όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Το οπαδικό επεισόδιο έλαβε χώρα 21 Ιανουαρίου σε έναν κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο δράστες, φερόμενοι ως οπαδοί του Άρη, πλησίασαν με το αυτοκίνητό τους τέσσερα άτομα, οι οποίοι φέρονται να είναι συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, πλησίασαν τα τέσσερα άτομα (τρεις άντρες και μια γυναίκα) και μετά από έντονη λογομαχία, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες έβγαλε το όπλο από το μπουφάν του και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους. 

Από τα πυρά του τραυματίστηκαν οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο ένας στον μηρό και ο άλλος στη γάμπα. Οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή με το όχημά τους ενώ οι τραυματίες πήγαν σε ιδιωτική κλινική.

Να σημειωθεί ότι ένας από τους δύο συλληφθέντες, όχι αυτός που έβγαλε το όπλο, έχει δηλωθεί σε φύλλα αγώνων της ΠΑΕ Άρης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ