Σάββατο 17 Απριλίου 2021
x

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, παραβίασαν τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και περί κατοχής εκρηκτικών υλών.

Ένας 42χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος από αυτούς που ψάχνει η αστυνομία της Κύπρου για την υποδοχή που ετοίμασαν στην ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά.

Διαβάστε ακόμη: Καταζητούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ από την κυπριακή Αστυνομία (videos)

Σε περιπέτειες έχουν μπει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που χθες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, προκειμένου να υποδεχθούν την ομάδα τους ενόψει του σημερινού αγώνα για το Europa League με την Ομόνοια.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, παραβίασαν τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και περί κατοχής εκρηκτικών υλών.

Έτσι, ξεκίνησαν έρευνα, προκειμένου να εντοπιστούν όσοι ήταν εκεί, με στοιχεία ακόμα και από τα videos που αναρτήθηκαν στα social media.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν συνελήφθη ένας 42χρονος κάτοικος της περιοχής.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, «αριθμός ατόμων [25-30] μετέβησαν στον χώρο του αεροδρομίου για να υποδεχθούν την εν λόγω ομάδα, παραβιάζοντας το σχετικό διάταγμα του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Τα παράνομα συναθροισμένα πρόσωπα, κατά την έξοδο της ομάδας από το αεροδρόμιο, άναψαν φωτοβολίδες, φώναζαν συνθήματα και προκαλούσαν ανησυχία.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, ο οποίος και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Ανακρινόμενος παραδέχθηκε στην παρουσία του στο χώρο και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ